Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Δήμος Ωραιοκάστρου

Το δημόσιο «ευχαριστώ» του Τσακίρη σε όσους προστατεύουν το δασόκτημα Ωραιοκάστρου

Η ανάρτηση του δημάρχου Ωραιοκάστρου μέσω της οποίας ευχαριστεί όσους προστατεύουν το δασόκτημα

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όσους προστατεύουν το δασόκτημα Ωραιοκάστρου είπε ο δήμαρχος Παντελής Τσακίρης.

Με ανάρτησή του στο facebook ο δήμαρχος ευχαριστεί τους ανθρώπους της πολιτικής προστασίας του δήμου, δασοφύλακες, πυροσβεστική, ελληνική Αστυνομία, εθελοντικές οργανώσεις και απλούς πολίτες.

«Ένα μεγάλο λοιπόν ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους του τόπου μας που συναισθάνονται την ευθύνη και φροντίζουν καθημερινά είτε με τη συμπεριφορά τους είτε επιτελώντας ενεργό καθήκον, ώστε το δικό μας κομματάκι πράσινου, το δασόκτημα Ωραιοκάστρου, να συνεχίζει να είναι ζωντανό και πράσινο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Είναι στιγμές σαν και αυτές που όλοι μας καταλαβαίνουμε πόσο κρίσιμα, πόσο ιερά είναι τα αγαθά που θεωρούμε αυτονόητα. Και όμως έρχεται η καταστροφή και η κρίση για να μας υπενθυμίσουν ότι μόνο αυτονόητα δεν είναι.

Διότι η διασφάλισή τους δεν γίνεται από μόνη της, αλλά γίνεται μέσα από τη δική μας παρέμβαση!

Η δημόσια υγεία δεν είναι αυτονόητη. Η περιβαλλοντική βιωσιμότητα δεν είναι αυτονόητη. Το τι τόπο θα παραδώσουμε στα παιδιά και τα εγγόνια μας δεν είναι αυτονόητο. Τα πάντα εξαρτώνται από όλους εμάς και από τον καθένα ξεχωριστά.

Ένα μεγάλο λοιπόν ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους του τόπου μας που συναισθάνονται την ευθύνη και φροντίζουν καθημερινά είτε με τη συμπεριφορά τους είτε επιτελώντας ενεργό καθήκον, ώστε το δικό μας κομματάκι πράσινου, το δασόκτημα Ωραιοκάστρου, να συνεχίζει να είναι ζωντανό και πράσινο!

Άνθρωποι της πολιτικής προστασίας του δήμου μας, δασοφύλακες, πυροσβεστική, ελληνική Αστυνομία, εθελοντικές οργανώσεις και απλοί πολίτες σας ευχαριστούμε.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement