Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Πολιτισμός

Επιστροφή στη Μονή Λαζαριστών: Το πρόγραμμα Ιουλίου

Το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών παρά τις αντιξοότητες και τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, παρουσιάζει το πρώτο μέρος ενός πολυσυλλεκτικού προγράμματος

Σε μια χρονιά δύσκολη για το θέαμα και το ακρόαμα, το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών δηλώνει παρόν και χαρίζει στο κοινό της πόλης νύχτες γεμάτες παλμό. Σεβόμενοι όλα τα μέτρα για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού και σχεδιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό μουσικό πρόγραμμα, ο υποβλητικός χώρος της Μονής Λαζαριστών διαμορφώθηκε έτσι ώστε να τηρούνται οι φυσικές αποστάσεις αλλά να ερχόμαστε κοντά μέσω της μουσικής.

Το Φεστιβάλ ξεκίνησε με ένα live «που σίγουρα δεν το χάνεις» όπως δηλώνουν οι ίδιοι οι Χατζηφραγκέτα (5 /7) και το κοινό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ήταν εκεί για να δώσει ρυθμό στα λαικά στιχάκια και τις απρόσμενες ρίμες των Χι και Φι. Οι ΘΡΑΞ ΠΑNKC ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή του Φεστιβάλ (6/7) και με τους ενδιαφέροντες πειραματισμούς τους έδωσαν νέα πνοή στη θρακιώτικη μουσική παράδοση. Η πρώτη εβδομάδα των εκδηλώσεων ολοκληρώθηκε με τους ΠΥΞ ΛΑΞ (7/7) που καταφέρνουν να μας ενώνουν με ένα μαγικό τρόπο παρά τη φυσική απόσταση.

Οι εκδηλώσεις του πρώτου μέρους του Φεστιβάλ συνεχίζονται έως το τέλος Ιουλίου. Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα παρακάτω:

Τετάρτη 14 & Πέμπτη 15 Ιουλίου | Ταξίδι μιας μεγάλης μέρας μέσα στη νύχτα από το Κ.Θ.Β.Ε.

Το “Ταξίδι μιας μεγάλης μέρας μέσα στη νύχτα”, σε σκηνοθεσία Θανάση Σαράντου, με την Βέρα Κρούσκα και τον Πέρη Μιχαηλιδη (σε αντικατάσταση του Τάκη Χρυσικάκου μετά την συνθήκη της υγείας του), τον Θανάση Σαράντο, τον Χρήστο Διαμαντούδη και την Σταυριάνα Παπαδάκη, ξεκινά…

Ώρα έναρξης: 21.15
Τιμές εισιτηρίων: 8€ – 12€
Πληροφορίες: ntng.gr, 2315200200

Δευτέρα 19 Ιουλίου | Χαΐνηδες

Οι Χαΐνηδες γιορτάζουν τα 30 χρόνια δισκογραφικής τους παρουσίας με μία μεγάλη συναυλία όπου θα απολαύσουμε τα αγαπημένα μας τραγούδια και παράλληλα θα παρουσιάσουν τραγούδια από την νέα τους δισκογραφική εργασία που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Καστανιώτη, με τίτλο «Βάρδα Φουρνέλο»!

Ώρα προσέλευσης: 20.00
Ώρα έναρξης: 21.30
Τιμές εισιτηρίων: Α Ζώνη (Πλατεία): 14€, Β Ζώνη (Πλατεία): 12€, Γ Ζώνη (Κερκίδα): 10€
Προπώληση: viva.gr

Τρίτη 20 Ιουλίου | Γιώργος Περρής

«Καρδιά Κοίτα» είναι ο τίτλος της καλοκαιρινής του περιοδείας που ξεκινά σε Ελλάδα και Κύπρο αυτό το καλοκαίρι και θα έχει τη σωστή δόση από τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν: έντονα συναισθήματα, δύναμη αλλά και γαλήνη μέσω των τραγουδιών του. Ο Γιώργος Περρής αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της μουσικής τα τελευταία χρόνια. Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής και έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε σκηνές του κόσμου όσο κανένας άλλος καλλιτέχνης της γενιάς του.

Ώρα προσέλευσης: 20.00
Ώρα έναρξης: 21.00
Τιμές εισιτηρίων: 15€ (Γενική είσοδος)
Προπώληση: viva.gr

Τετάρτη 21 Ιουλίου | Ελένη Βιτάλη

Τραγουδά για τον έρωτα, την αγάπη για τη ζωή, τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και άλλων μεγάλων Ελλήνων τραγουδοποιών. Με την μοναδική φωνή της θα μας παρασύρει να τραγουδήσουμε κι εμείς μαζί της σε μια βραδιά που θα ξεπεράσει τις κοινωνικές αποστάσεις, θα μας ενώσει και θα μας φέρει κοντά που τόσο έχουμε τόσο ανάγκη.

Ώρα προσέλευσης: 20.00
Ώρα έναρξης: 21.30
Τιμές εισιτηρίων: Α Ζώνη (Πλατεία): 15€, Β Ζώνη (Πλατεία): 13€, Γ Ζώνη (Κερκίδα): 11€
Προπώληση: viva.gr

Δευτέρα 26 Ιουλίου | KADEBOSTANY


Οι Kadebostany αποτελούν τους ηγέτες της νέας pop αυτοκρατορίας και την φετινή χρονιά το αποδεικνύουν ακόμα περισσότερο με το, ήδη εμβληματικό, νέο τους album “MONUMENTAL”. Η όπως πάντα εκκεντρική τους σκηνική παρουσία ενθουσιάζει το κοινό, καθιστώντας τα show τους μια μαγευτική πρόκληση των αισθήσεων.Ώρα προσέλευσης:20.00
Ώρα έναρξης: 21.30
Τιμές εισιτηρίων: Α Ζώνη (Πλατεία): 20€, Β Ζώνη (Πλατεία): 18€, Γ Ζώνη (Κερκίδα): 15€ 
Προπώληση: viva.gr

Τετάρτη 28 Ιουλίου | Παύλος Παυλίδης

 Το καλοκαίρι του 2021 βρίσκει τον Παύλο Παυλίδη με μια νέα ομάδα μουσικών δίπλα του, να ταξιδεύουν μαζί και να πειραματίζονται πάνω στα τραγούδια του δίνοντας τους μια νέα φρέσκια εικόνα και μια καινούρια δυναμική. Δημιουργείται έτσι ένα ιδιαίτερο μυσταγωγικό μουσικό αποτέλεσμα, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ανακαλύψουμε εξ αρχής το έργο του.

Παράλληλα, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά νέο ακυκλοφόρητο υλικό από τον επερχόμενο δίσκο.

Ώρα προσέλευσης: 20.00
Ώρα έναρξης: 21.30
Τιμές εισιτηρίων: Α Ζώνη (Πλατεία): 14€, Β Ζώνη (Πλατεία): 12€, Γ Ζώνη (Κερκίδα): 10€ 
Προπώληση: viva.gr

Χρήσιμες Πληροφορίες

  • Η πώληση εισιτηρίων θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά από το viva.gr και το δίκτυο μεταπωλητών του.
  • Σεβόμενοι τους περιορισμούς για την προστασία της δημόσιας υγείας, οι θέσεις είναι περιορισμένες για να τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας.
  • Η συναυλία θα είναι αποκλειστικά για καθήμενους. Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι απαραίτητη σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας και σε όλους τους χώρους.
  • Τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα μπορεί να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των αρμόδιων αρχών.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement