Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Αγωνία των DJ’s ότι θα βρεθούν σε ανεργία με τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό

Ανακοίνωση εξέδωσε το Σωματείο Δισκοθετών DJ νομού Θεσσαλονίκης

Την αγωνία του για την επόμενη μέρα όσον αφορά το επάγγελμα τους εκφράζει το Σωματείο Δισκοθετών DJ νομού Θεσσαλονίκης με αφορμή τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την πολιτεία για τον κορωνοϊό και τα οποία θα τεθούν σε εφαρμογή από τις 24 Δεκεμβρίου – 3 Ιανουαρίου.

Οι DJ’s αναφέρουν πως δεν πρόκειται να δεχτούν να βρεθούν άμεσα ή έμμεσα άνεργοι και ξεκαθαρίζουν πως οι όποιες βλαπτικές αποφάσεις θα τους βρουν απέναντι ενώ δεν θα υπάρξει καμία ανοχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο Δισκοθετών DJ νομού Θεσσαλονίκης:

«Λαμβάνοντας υπ όψιν τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν στις 23/12/2021 από τον Υπουργό Υγείας Κο. Πλεύρη, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ανησυχίες μας για τις πιθανές συνέπειες που μπορεί να φέρουν αυτά στην εργασία μας και κατ επέκταση στις ζωές μας.

»Δεν πρόκειται να δεχτούμε να βρεθούμε άμεσα ή έμμεσα άνεργοι – ειδικά με αφορμή τις διαφαινόμενες αλλαγές στο ωράριο καταστημάτων εστίασης και τις συνέπειές τους στο επάγγελμά μας, το οποίο έχει μια ιδιαιτερότητα όσον αφορά τις ώρες εργασίας σε σχέση με τα υπόλοιπα του κλάδου, μιας και είναι σχεδόν αποκλειστικά νυχτερινό – χωρίς ενδεχόμενο αποζημιώσεων (όπως είχε συμβεί για ένα χρονικό διάστημα στα τέλη του περασμένου Σεπτέμβρη). Κάτι τέτοιο θα μας βρει ξεκάθαρα απέναντι σας και δεν θα υπάρξει καμία ανοχή μιας και από το επάγγελμα αυτό βιοποριζόμαστε εμείς και οικογένειές μας.

»Εμείς, ως σωματείο DJ’s Θεσσαλονίκης, είμαστε αναπόσπαστο κομμάτι της εστίασης και κάθε μέτρο που λαμβάνετε γι’αυτήν, φυσικά μας αφορά και μας επηρεάζει άμεσα… μην παίζετε λοιπόν με την επιβίωση μας!

»Αναμένουμε τις αποφάσεις σας για τα μέτρα που θα ισχύσουν από το νέο έτος, παρακολουθώντας πάντα τις υγειονομικές εξελίξεις και με γνώμονα το καλό της δημόσιας υγείας».

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement