Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Δήμος Παύλου Μελά

Άγριο ξύλο έξω από το 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης (φωτό-vid)

Επεισόδια μεταξύ κουκουλοφόρων και φοιτητών

Ομάδα κουκουλοφόρων που σύμφωνα με μαρτυρίες βγήκε από τον αύλειο χώρο του 1ου και 2ου ΕΠΑΛ Σταυρούπολης επιτέθηκε σήμερα νωρίς το πρωί σε ομάδα φοιτητών που έκανε συγκέντρωση έξω από το σχολικό συγκρότημα. 

Όλα ξεκίνησαν όταν την περασμένη εβδομάδα φοιτητές βρέθηκαν στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα για να μοιράσουν φυλλάδια και να ενημερώσουν για τις αλλαγές στην Παιδεία και στο σύστημα εισαγωγής στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Τότε κάποιοι επιτέθηκαν στους φοιτητές και σήμερα το πρωί φοιτητικοί σύλλογοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σχολείο. 

Μάλιστα την ίδια ώρα έφταναν στο σχολείο οι μαθητές των ΕΠΑΛ. Οι φοιτητές φώναζαν συνθήματα κατά του φασισμού και ξαφνικά βγήκε μια ομάδα κουκουλοφόρων και άρχισαν τα επεισόδια και οι συμπλοκές μεταξύ κουκουλοφόρων και φοιτητών ενώ έπεσαν και πυρσοί. 

Κάποιοι εκ των φοιτητών μάλιστα τραυματίστηκαν ενώ ανάστατοι οι μαθητές των ΕΠΑΛ έβλεπαν με κομμένη την ανάσα τα άγρια επεισόδια. Κάποια στιγμή τα πνεύματα ηρέμησαν ενώ την εμφάνιση της έκανε και διμοιρία της Αστυνομίας. Στη συνέχεια οι φοιτητές πραγματοποίησαν πορεία σε δρόμους της περιοχής. 

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement