Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Ακούραστος …κλέφτης: Στη φυλακή 20χρονος για 50 διαρρήξεις στη δυτική Θεσσαλονίκη (vid)

Ο 20χρονος προφυλακίστηκε για 20 διαρρήξεις, ενώ αναζητούνται ακόμα δύο άτομα, 18 και 34 ετών.

Την προφυλάκιση ενός 20χρονου και την απελευθέρωση με περιοριστικούς όρους ενός 29χρονου αποφάσισαν ανακριτής και εισαγγελέας, σχετικά με την υπόθεση διάπραξης πενήντα διαρρήξεων και κλοπών σε περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, από τις αρχές αναζητούνται ακόμα δύο άτομα 18 και 34 ετών. Η λεία υπερβαίνει σε χρήματα και αντικείμενα τις 43.000 ευρώ, ενώ οι προκληθείσες ζημιές σε εγκαταστάσεις επιχειρήσεων υπολογίζεται ότι προσεγγίζουν τις 30.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας Θεσσαλονίκης, ενεργώντας με διαφορετικές συνθέσεις, οι κατηγορούμενοι πραγματοποίησαν από τον περασμένο Αύγουστο μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου τη μία κλοπή – διάρρηξη μετά την άλλη, φτάνοντας συνολικά τις πενήντα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., στο ενεργητικό της η εγκληματική ομάδα μετράει 13 κλοπές οχημάτων (εκ των οποίων τα 12 εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους), 14 διαρρήξεις πρατηρίων υγρών καυσίμων, 12 διαρρήξεις επιχειρήσεων, πέντε 5 διαρρήξεις συνεργείων και 6 διαρρήξεις καταστημάτων. Οι περιοχές δράσης τους εντοπίζονται σε Σίνδο, Χαλάστρα, Ευκαρπία, Εύοσμο, Ωραιόκαστρο, Μενεμένη, Άγιο Αθανάσιο και Χαλκηδόνα, όπως επίσης σε περιοχές των νομών Πέλλας, Κιλκίς και Ημαθίας.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement