Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Ανακοίνωση του ΟΑΣΘ για τα δύο τροχαία ατυχήματα σε Μετέωρα και Καλαμαριά

Published

on

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Οργανισμού

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών (ΟΑΣΘ) για τα δύο τροχαία ατυχήματα που σημειώθηκαν το πρωί της Τετάρτης με αστικά λεωφορεία.

Όπως αναφέρει ο Οργανισμός για το ατύχημα στα Μετέωρα, το λεωφορείο ήταν σταθμευμένοι στον τερματικό σταθμό της Νεάπολης και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο «καρφώθηκε» πάνω του.

Στο λεωφορείο δεν επέβαιναν επιβάτες και δεν υπήρξε τραυματισμός επιβάτη ή εργαζόμενου στον ΟΑΣΘ, ωστόσο το Ι.Χ. ανετράπη. 

Μετέωρα: Σύγκρουση δύο ΙΧ- Το ένα έπεσε πάνω σε λεωφορείο και το δεύτερο σε λυόμενο σπίτι (φωτο+vid)

Για το περιστατικό στην Καλαμαριά,που σημειώθηκε στις 06.15 το πρωί, τονίζει πως πρόκειται για λεωφορείο της γραμμής 4, που εκτελεί το δρομολόγιο Καλαμαριά – Χαριλάου, συγκρούστηκε με ταξί στην οδό Βρυούλων. Το λεωφορείο, στο οποίο την ώρα του ατυχήματος δεν επέβαιναν επιβάτες, έπεσε στη συνέχεια σε πινακίδα οδοσήμανσης και σε δέντρα.

Από το ατύχημα δεν υπήρξε τραυματισμός επιβάτη, περαστικού ή διερχόμενου οδηγού. Ωστόσο, ο οδηγός του λεωφορείου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.

Αιτία του ατυχήματος, σύμφωνα με τον ΟΑΣΘ, φαίνεται να είναι ανθρώπινο λάθος, ωστόσο, όπως συμβαίνει πάντοτε, οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη, θα διερευνηθούν από ειδική επιτροπή και, εφόσον υπάρχουν ευθύνες, θα επιβληθούν κυρώσεις.


Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement