Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Αναβρασμός στα νοσοκομεία «Παπαγεωργίου» και «Παπανικολάου»

Published

on

Πόσοι εργαζόμενοι τέθηκαν σε αναστολή λόγω μη εμβολιασμού

Σε αναστολή εργασίας τίθενται από σήμερα εργαζόμενοι και από τα δύο μεγάλα νοσοκομεία που βρίσκονται στη δυτική Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα τα νοσοκομεία «Παπαγεωργίου» και «Παπανικολάου». 

Στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» θα παραλάβουν τη διοικητική πράξη αναστολής εργασίας περίπου 250 εργαζόμενοι οι οποίοι όπως είπε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζόμενων, Παναγιώτης Τουχτίδης δεν έχουν εμβολιαστεί. Το πρωί το δ.σ. του Σωματείου μαζί με τους εργαζόμενους που τίθενται σε αναστολή επισκέφτηκαν τη διοίκηση του νοσοκομείου σε μια προσπάθεια να μεταπειστεί και να μην βγουν σε αναστολή ωστόσο ο νόμος όπως τους ανέφερε η διοίκηση ισχύει από σήμερα και πρέπει να εφαρμοστεί. 

Ο κ. Τουχτίδης εκτιμά ότι ο αριθμός των εργαζόμενων που δεν θα παρέχουν πλέον τις υπηρεσίες τους στο νοσοκομείο είναι σημαντικός ωστόσο «με την αναδιοργάνωση και τις ανακατατάξεις που έχει σχεδιάσει η διοίκηση του νοσοκομείου θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε». 

Στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» όπου εργάζονται περίπου 1900 άτομα, από σήμερα 156 εξ αυτών θα μπουν σε αναστολή λόγω του μη εμβολιασμού τους. 

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement