Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Απάτη-Ιδιοκτήτες αθλητικής εταιρείας άρπαξαν χρήματα από γονείς

Published

on

Τους…υποσχέθηκαν συμμετοχή των παιδιών τους σε αθλητική διοργάνωση

Στην εξιχνίαση υποθέσεων απάτης σε βάρος γονέων ανήλικων τέκνων μέσω διαφημιστικών αναρτήσεων στο διαδίκτυο για διοργάνωση παιδικών αθλοπαιδιών προχώρησαν οι αστυνομικοί του τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.  

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για απάτες σε βαθμό πλημμελήματος τετελεσμένες κατ’ εξακολούθηση σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 50 και 39 ετών (άντρας – γυναίκα), ιδιοκτητών αθλητικής εταιρείας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την διενεργηθείσα προανάκριση, οι δράστες τουλάχιστον από μέσα Ιουλίου έως και τέλη Αυγούστου του 2021 είχαν αναρτήσει διαφημίσεις σε ιστοσελίδες για διοργάνωση παιδικού ποδοσφαιρικού καμπ, που θα λάμβανε χώρα σε εγκαταστάσεις έτερης εταιρείας σε περιοχή του Κιλκίς, υπό την επίβλεψη παραγόντων γνωστής ιταλικής ποδοσφαιρικής ομάδας.

Με τον τρόπο αυτό κατάφεραν σε τρεις περιπτώσεις να αποσπάσουν από γονείς το χρηματικό ποσό που απαιτούνταν για την συμμετοχή των τέκνων τους στην ανωτέρω διοργάνωση χωρίς όμως να παρέχουν ποτέ στους συμμετέχοντες όσα προβλέπονταν.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement