Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Αραιή συννεφιά σήμερα στη Θεσσαλονίκη – Σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα η θερμοκρασία

Published

on

Η πρόγνωση του καιρού

Νεφώσεις και τοπικές βροχές, κυρίως στα δυτικά και βόρεια, αναμένονται το Σάββατο 13 Μαΐου 2023. Άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Νότιο Αιγαίο. Θερμοκρασία σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Πιο αναλυτικά, αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα στα ηπειρωτικά και στο Ιόνιο θα είναι πυκνότερες. Στη Θράκη, στο Αιγαίο και στην Κρήτη θα υπάρχουν και διαστήματα ηλιοφάνειας. Τοπικές βροχές αναμένονται από πρωί στο Ιόνιο και από το μεσημέρι στα δυτικά ηπειρωτικά και σε τμήματα της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στα δυτικά θα είναι σχετικά αυξημένες.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 7 έως 22, στη Θεσσαλία από 9 έως 24, στην Ήπειρο από 9 έως 21, στην Στερεά από 9 έως 24, στην Πελοπόννησο από 8 έως 22, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 20, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 11 έως 24, στις Κυκλάδες από 13 έως 23, στα Δωδεκάνησα από 16 έως 21 και στην Κρήτη από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στα δυτικά τμήματα του Νοτίου Αιγαίου οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και πρόσκαιρα κατά τόπους έως 6 μποφόρ. Στα ανατολικά τμήματα του Νοτίου Αιγαίου οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ όμως από το πρωί έως το απόγευμα θα γίνουν νότιοι έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement