Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

«Μπαράζ» από rapid tests αυτή την εβδομάδα σε όλη τη Δυτ.Θεσσαλονίκη

Δείτε τα σημεία όπου θα βρίσκονται κλιμάκια του ΕΟΔΥ για δωρεάν ελέγχους

«Μπαράζ» δωρεάν ελέγχων ανίχνευσης του κορωνοϊού θα διενεργούν αυτή την εβδομάδα τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ σε όλη τη Δυτική Θεσσαλονίκη, λόγω της μεγάλης προσέλευσης που παρατηρείται στο πλαίσιο της τήρησης των νέων μέτρων που έχουν επιβληθεί από την Πολιτεία.

Σε συνεργασία με τους δήμους έχουν ήδη ανακοινωθεί αρκετά σημεία όπου θα μπορούν να προσέρχονται οι πολίτες όλων των ηλικιών προκειμένου να υποβάλλονται σε rapid tests.

Ειδικότερα:

Στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου: Δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests) Covid-19 θα πραγματοποιούν κλιμάκια του ΕΟΔΥ στις εγκαταστάσεις του Α΄ ΚΑΠΗ Ευόσμου (οδός Αγ. Αθανασίου 34 με Κολοκοτρώνη).

Συγκεκριμένα, τις ημέρες Δευτέρα 19, Τετάρτη 21, Παρασκευή 23, από τις 9.30 πμ έως 3.00 μμ κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται για δειγματοληπτικούς ελέγχους κορονοϊού.

Στον δήμο Παύλου Μελά: Ο ΕΟΔΥ και οι Κινητές Ομάδες Υγείας, διοργανώνουν δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test για Covid-19 ) για πεζούς στον δήμο Παύλου Μελά, με την υποστήριξη του Κοινωνικού Ιατρείου. Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής ανακοινώνει 3 νέες προγραμματισμένες δράσεις στο εντευκτήριο του πρώην στρατοπέδου Καρατάσιου.

Την Τρίτη 20, Τετάρτη 21 και Πέμπτη 22 Ιουλίου, τις ώρες 09:00 – 14:30. Οι εξεταζόμενες/εξεταζόμενοι, θα πρέπει να φέρουν μαζί τους Αστυνομική ταυτότητα και ΑΜΚΑ. Τα αποτελέσματα θα τους γνωστοποιούνται εντός λίγων ωρών, μέσω sms.

Στον δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης: Συνεχίζονται τα rapid test και αυτή την εβδομάδα. Συγκεκριμένα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται:

α) Δευτέρα 19 και Τετάρτη 21 Ιουλίου από τις 9:30π.μ. έως τις 2:30μ.μ. στο ΚΑΠΗ Μενεμένης (Έλλης Αλεξίου 10, Μενεμένη).

β) Παρασκευή 23 Ιουλίου από τις 9:30π.μ. έως τις 2:30μ.μ. στο Β’ ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων (Ελευθερίας και 28ης Οκτωβρίου, Αμπελόκηποι).

Στον δήμο Ωραιοκάστρου: Δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) Covid-19 για πεζούς θα διενεργήσουν στο Ωραιόκαστρο κλιμάκια του ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Ειδικότερα, τα rapid test θα γίνουν την Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 και την Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021. Τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στο ισόγειο του κτιρίου «Ι. Καποδίστριας», στο χώρο όπου στεγάζεται το ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου (Β. Γεωργίου 23 και  Τραπεζούντος, Ωραιόκαστρο) και θα διενεργούν δωρεάν τεστ σε πολίτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δράση.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement