Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Χαμηλές θερμοκρασίες την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη

Published

on

Από 4 – 8 βαθμούς ο υδράργυρος

Τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά και νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου. Ασθενείς χιονοπτώσεις σε ορεινά τμήματα. Περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας. Άνεμοι έως 8-9 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022, τοπικές βροχές αναμένονται στην Εύβοια, στις Σποράδες, και στην Κρήτη. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -5 έως 5, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -7 έως 10 βαθμούς, στην Ήπειρο από -5 έως 12, στην υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα από -4 έως 12, στα νησιά του Ιονίου από 4 έως 12 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -7 έως 8 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -3 έως 13, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 2 έως 8 βαθμούς, στην Κρήτη από 1 έως 12 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα από 7 έως 13, ενώ τοπικά στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 15-16 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 7-8 μποφόρ και τοπικά 9 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές/βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ και τοπικά έως 6 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις, με μικρή πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα βόρεια του νομού. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις εώς 5-6 μποφόρ και στα ανατολικά 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 8 βαθμούς, αλλά στα ανατολικά και βόρεια θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 8 βαθμούς.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement