Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Χιονίζει στη δυτική Θεσσαλονίκη

Νιφάδες χιονιού σε Ωραιόκαστρο και Ρετζίκι

Χιονοπτώσεις σημειώνονται από τα ξημερώματα σε πολλές περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, πάνω από τα 300 μέτρα, μεταξύ αυτών και σε ορεινές περιοχές περιφερειακά της Θεσσαλονίκης.

Νιφάδες χιονιού πέφτουν στον Λαγκαδά, τον Χορτιάτη, το Ασβεστοχώρι, το Ωραιόκαστρο και το Ρετζίκι, ενώ χιονόνερο καταγράφεται κατά διαστήματα και στα πεδινά του νομού.

Στον δήμο Λαγκαδά το χιόνι πέφτει πυκνό και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται επί ποδός προκειμένου το κύριο οδικό δίκτυο να παραμείνει ανοιχτό, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου.

Λόγω των χιονοπτώσεων διεκόπη από τα ξημερώματα η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στις επαρχιακές οδούς Χορτιάτη-Αγίου Βασιλείου και Μελισσοχωρίου-Ωραιοκάστρου και η Τροχαία συνιστά τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Η Τροχαία απευθύνει έκκληση προς τους οδηγούς να τηρούν την απαγόρευση κυκλοφορίας στους δύο επαρχιακούς δρόμους, αναφέροντας πως ορισμένοι δεν το κάνουν και λίγο αργότερα εγκλωβίζονται.

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Χορτιάτη – Αγίου Βασιλείου, που είχε διακοπεί λόγω των χιονοπτώσεων. Κλειστός παραμένει, ωστόσο, ο επαρχιακός δρόμος Μελισσοχωρίου – Ωραιοκάστρου.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement