Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Δώρα αγάπης για τα παιδιά στην παιδοογκολογική κλινική του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου και του ΑΧΕΠΑ

Τα δώρα συγκεντρώθηκαν με πρωτοβουλία της ομάδας φίλων, «Θα ξαναβγεί ο ήλιος. Αλέξανδρος»

Παρέδωσαν συστήματα ανίχνευσης φλεβών και δώρα στα παιδιά, τα οποία συγκεντρώθηκαν με πρωτοβουλία της ομάδας φίλων, « Θα ξαναβγεί ο ήλιος. Αλέξανδρος», που ιδρύθηκε από την Ματίνα Κυριάκου, η οποία έχασε το δικό της παιδί από καρκίνο και έκτοτε κάθε χρόνο οργανώνει δράσεις για τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες.

«Βρεθήκαμε δίπλα στα παιδιά αυτά προκειμένου να συνδράμουμε στη μάχη και να τους δώσουμε μία αφορμή για να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους και να χαμογελάσουν, γιατί τα παιδιά είναι πάντα παιδιά και έχουν ανάγκη από ξεγνοιασιά, όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες που βιώνουν», υπογράμμισε σε ανάρτησή του ο κ. Μανδαλιανός.

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

«Παρά το αδυσώπητο χτύπημα της μοίρας, η κ. Κυριάκου, μετουσίωσε το πένθος της σε κινητήριο δύναμη προσφοράς και αλληλεγγύης, δίνοντας ταυτοχρόνως μηνύματα αισιοδοξίας και αγάπης, αφού ο παιδικός καρκίνος πλέον είναι μία ασθένεια που στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων είναι ιάσιμη. Κι εμείς, είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά σε αυτές τις προσπάθειες… Καλά Χριστούγεννα, με την ευχή όλα τα παιδιά να βγουν νικητές σε αυτή τη μάχη και του χρόνου να γιορτάσουν μαζί με τις οικογένειες τους στο σπίτι τους», σημειώνει.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement