Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Δράσεις καθαρισμού σήμερα σε δύο δήμους της δυτικής Θεσσαλονίκης

Δείτε σε ποιους δήμους θα πραγματοποιηθούν εθελοντικές δράσεις καθαρισμού – Πώς θα συμμετάσχετε

Εθελοντικές δράσεις καθαρισμού πραγματοποιούν σήμερα, Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, οι δήμοι Νεάπολης – Συκεών και Παύλου Μελά.

Με σύνθημα «Το περιβάλλον μας χρειάζεται και είναι υπόθεση όλων», οι Αντιδημαρχίες Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Εθελοντισμού του Δήμου Παύλου Μελά διοργανώνουν σήμερα δράση καθαρισμού στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά.

Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος – Πρασίνου καλεί εθελοντές όλων των ηλικιών, να αναλάβουν δράση και τηρώντας τα πρωτόκολλα υγιεινής που επιβάλλει η εποχή μας, λόγω του ιού, να χωριστούν στις 10.00 π.μ. σε δύο ομάδες και να συναντηθούν στα παρακάτω σημεία, εισόδους – εξόδους του πρώην στρατοπέδου και μελλοντικού Μητροπολιτικού Πάρκου Παύλου Μελά:

  • Απέναντι από το Δημαρχείο Παύλου Μελά
  • Μπροστά από τον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας

Η αντιδημαρχία Περιβάλλοντος του δήμου Νεάπολης Συκεών καλεί σε επιχείρηση εθελοντικού καθαρισμού του Κέδρινου Λόφου.  Είναι η δεύτερη συνεχόμενη δράση καθώς την προηγούμενη εβδομάδα είχε καθαριστεί το Σέιχ Σου.

Ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Αντώνης Σαουλίδης, καλεί τους εθελοντές να δώσουν το παρών στις 11 το πρωί της Κυριακής στον Ι.Ν. Αγίου Παύλου και από εκεί με τον απαραίτητο εξοπλισμό να ξεκινήσουν για ακόμη μια μέρα προσφοράς και ευθύνης απέναντι στη φύση. Στη δράση συμμετέχει και η οργάνωση «Save Your Hood».

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement