Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Εργασίες από Δευτέρα στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης

Αναλυτικά τα σημεία

Εργασίες κοπής πρασίνου και κλαδέματος θάμνων στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν συνεργεία των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης και στους κόμβους αυτής, θα εκτελεσθούν εργασίες κοπής πρασίνου και κλαδέματος θάμνων, από τον ανισόπεδο κόμβο Κ16 (περιοχή Λαχαναγοράς) έως τον κόμβο Κ13 (περιοχή νοσοκομείου “Αγίου Παύλου”). Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

-Στην κατεύθυνση προς ανατολικά, δεξιά της περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης, τμηματικά, κατά τις ώρες 10:00 το πρωί έως 14:00.

-Στην κατεύθυνση προς δυτικά, δεξιά της περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης, τμηματικά, και κατά τις ώρες 14:00 έως τη δύση του ηλίου.

Οι εργασίες στην περιφερειακή οδό έχουν προγραμματισθεί να εκτελεσθούν κατά τα χρονικά διαστήματα από Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022 έως και Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 και από Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 έως και Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Σημειώνεται ότι δεν θα εκτελεσθούν εργασίες κατά την ημέρα Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022.

Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και επίσης, ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων των παραπάνω οδών, για την εκτέλεση των εργασιών, σχετικά μικρός.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement