Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Εργασίες διαγράμμισης στην Περιφερειακή Οδό κατά τις νυχτερινές ώρες

Από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Επιπρόσθετες εργασίες διαγράμμισης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν κατά τις νυχτερινές ώρες από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, πέραν των εργασιών στα τμήματα της οδού που αναφέρονται στο προηγούμενο δελτίο τύπου της 04-04-2023.

Πιο αναλυτικά, οι επιπρόσθετες εργασίες διαγράμμισης της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν στο ρεύμα προς δυτικά, από τον κόμβο Κ11 (Ελαιώνες) μέχρι τον κόμβο Κ5. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από σήμερα Τρίτη 4 Απριλίου έως και την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023, κατά τις νυχτερινές ώρες, από τις 10.00 μ.μ. μέχρι τις 6.00 π.μ..

Οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είναι σε διαρκή συνεννόηση και συνεργασία με την Τροχαία Θεσσαλονίκης, ενώ συνιστούν ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς από την Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης στη διάρκεια της νύχτας σε όλο το διάστημα υλοποίησης των εργασιών, κίνηση με χαμηλές ταχύτητες και πιστή τήρηση των υποδείξεων των εργοταξιακών σημάνσεων, σεβασμό των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και των υποδείξεων των εργαζομένων στα συνεργεία ασφαλτόστρωσης και των στελεχών της Τροχαίας.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement