Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

‘Εσπαγαν τζάμια και έκλεβαν αυτοκίνητα σε εμπορικό κέντρο στη Δυτ.Θεσσαλονίκη

Συνελήφθησαν ένας 26χρονος και μια 25χρονη

Από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο περιπολιών για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και την εδραίωση αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες, απογευματινές ώρες χθες (26-06-2024), συνελήφθησαν δύο ημεδαποί και σχηματίστηκε σε βάρος τους σχετική δικογραφία για περιπτώσεις κλοπών. 

Πρόκειται για 26χρονο και 25χρονη, οι οποίοι με Ι.Χ.Ε όχημα μετέβηκαν σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης εμπορικού κέντρου στη δυτική Θεσσαλονίκη, όπου ο πρώτος αποπειράθηκε να σπάσει υαλοπίνακα σταθμευμένου αυτοκινήτου, ενώ παράλληλα η 25χρονη επόπτευε τον περιβάλλοντα χώρο. Τα δύο άτομα έγιναν αντιληπτά από τους ανωτέρω περιπολούντες αστυνομικούς και συνελήφθησαν. 

Από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, διαπιστώθηκε πως οι ανωτέρω, από τα τέλη Απριλίου έως τα μέσα Ιουνίου του τρέχοντος έτους, προέβησαν σε τρείς (3) επιπλέον κλοπές από Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα, στον χώρο στάθμευσης του εμπορικού κέντρου, αφαιρώντας βαλίτσες με είδη ρουχισμού και ηλεκτρονικές συσκευές.

Σημειώνεται ότι κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο των συλληφθέντων, ως μέσο τέλεσης και διαφυγής.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement