Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

«Φουλ» οι παραγγελίες στα ανθοπωλεία της Δ.Θεσσαλονίκης για τον Αγ.Βαλεντίνο

τριαντάφυλλα

Τα κόκκινα και τα «αιώνια» τριαντάφυλλα προτιμούν οι ερωτευμένοι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Τα τηλέφωνα στα ανθοπωλεία της Δυτικής Θεσσαλονίκης «χτυπούν» για παραγγελίες από ερωτευμένους ενόψει της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, ενώ συνεχείς είναι οι ηλεκτρονικές παραγγελίες. Οι ανθοπώλες εμφανίζονται ανακουφισμένοι από την απόφαση της Πολιτείας να τους επιτραπεί να λειτουργήσουν τα καταστήματα τους το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Φεβρουαρίου, ώστε να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους σε μία γιορτή που αποτελεί από τις πιο σημαντικές για τον τζίρο τους.

Ο ιδιοκτήτης ανθοπωλείου στην περιοχή του Εύοσμου, Χρήστος Μουδούρης, με δηλώσεις του στο ditika.gr εξέφρασε την εκτίμηση πως εάν ο καιρός είναι σύμμαχος, τότε οι ανθοπώλες θα έχουν ίσως την καλύτερο χρονιά για τον κλάδο τους στα τελευταία 15 χρόνια.

Τα ανθοπωλεία το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη θα μείνουν ανοιχτά αλλά με περιορισμένο ωράριο, από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, και θα λειτουργούν μόνο με ραντεβού λόγω των περιοριστικών μέτρων για την διασπορά του κορωνοϊού.

«Ο κόσμος ζητάει κάτι κλασσικό όπως τα κόκκινα τριαντάφυλλα αλλά και τα «αιώνια» τριαντάφυλλα (eternity roses) που είναι επεξεργασμένα και κρατάνε περισσότερα χρόνια. Περισσότερο δείχνει ότι έχει δουλειά το ηλεκτρονικό εμπόριο και δεχόμαστε πολλές παραγγελίες από την αρχή της εβδομάδας. Το καλό είναι ότι πέφτει σαββατοκύριακο αλλά έχουμε περιορισμένο ωράριο αλλά αυτό δεν μας ανησυχεί, είμαστε αισιόδοξοι. Ελπίζουμε ο καιρός να μην μας το χαλάσει γιατί πραγματικά βρισκόμαστε στην καλύτερη χρονιά για τον κλάδο στα τελευταία 15 χρόνια», είπε ο κ.Μουδούρης με οικογενειακή επιχείρηση από το 1996, στην οποία εργάζεται ο ίδιος τα τελευταία 15 χρόνια.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement