Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Fuel Pass 2: Ποια ημερομηνία λήγει η προθεσμία για την επιδότηση καυσίμων

Published

on

Oι ιδιοκτήτες οχημάτων θα έχουν προθεσμία μέχρι τις 29 Αυγούστου

Ανοικτή για όλα τα ΑΦΜ είναι από την Τετάρτη 7 Αυγούστου η πλατφόρμα του Fuel Pass μέσω του vouchers.gov.gr για να μπορούν οι δικαιούχοι να κάνουν τις αιτήσεις τους και να λάβουν τη νέα επιδότηση καυσίμων, η οποία αφορά στους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο.

Οι ιδιοκτήτες οχημάτων θα έχουν προθεσμία μέχρι τις 29 Αυγούστου προκειμένου να δηλώσουν ότι επιθυμούν να λάβουν Fuel Pass 2 ώστε να λάβουν την έκπτωση και να γεμίσουν το ρεζερβουάρ τους.

Οι δικαιούχοι μπορούν και αυτή τη φορά να πάρουν τα χρήματα είτε σε άυλη ψηφιακή κάρτα είτε στον τραπεζικό τους λογαριασμό, τρεις εργάσιμες ημέρες μετά την υποβολή της αίτησης. Στην πρώτη περίπτωση το επίδομα είναι 15 ευρώ υψηλότερο. Συγκεκριμένα επιδότηση βενζίνης έως 100 ευρώ δικαιούνται οι ιδιοκτήτες που έχουν ένα από τα παρακάτω οχήματα:

Τρίκυκλο φορτηγό
Επιβατικό δημόσιας χρήσης (ΕΔΧ-Ταξί)
Φορτηγό
Δίκυκλο
Επιβατικό
Τρίκυκλο επιβατικό
Ελκυστήρα
Επιβατικό μικτό

Υπενθυμίζεται ότι δικαιούχοι του Fuel Pass 2 είναι τα φυσικά πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένων και ελευθέρων επαγγελματιών, που είναι φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδας με δηλωθέν οικογενειακό εισόδημα φορολογικού έτους 2021 έως τριάντα χιλιάδες (30.000) ευρώ, προσαυξανόμενο κατά τρεις χιλιάδες (3.000) ευρώ για τον/την σύζυγο ή μέλος συμφώνου συμβίωσης και επιπλέον κατά τρεις χιλιάδες (3.000) ευρώ για κάθε εξαρτώμενο τέκνο του νοικοκυριού και έως του ποσού των σαράντα πέντε χιλιάδων (45.000) ευρώ, μπορεί να αιτηθεί την οικονομικής ενίσχυσης.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement