Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Η απάντηση της Αποκεντρωμένης για τη μετονομασία της οδού Λαγκαδά

Ανακοίνωση από την Α.Δ.Μ.Θ. με αφορμή δημοσιεύματα

Τη δική της απάντηση δίνει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης αναφορικά με τα δημοσιεύματα για το «όχι» στη μετονομασία της οδού Λαγκαδά.

‘Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η αρμόδια “Επιτροπή του άρθρου 8” αποτελείται από δύο δημοτικούς συμβούλους, δύο καθηγητές φιλολόγους και μόλις έναν υπάλληλο της Αποκεντρωμένης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε συνέχεια δημοσιευμάτων περί της απόρριψης, από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης, αποφάσεων Δημοτικών Συμβουλίων μετονομασίας της οδού Λαγκαδά σε Λεωφόρο Μίκη Θεοδωράκη διευκρινίζουμε τα εξής:

Ο Γραμματέας της Α.Δ.Μ.Θ, σύμφωνα με το νόμο, συγκροτεί την αρμόδια για γνωμοδότηση Επιτροπή στην οποία μετέχουν 2 Δημοτικοί Σύμβουλοι, 2 καθηγητές φιλόλογοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και μόλις 1 υπάλληλος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Η Επιτροπή δεν αποτελεί όργανο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και η Α.Δ.Μ.Θ δεν έχει κάν την πλειοψηφία στη στελέχωσή της Επιτροπής.

Ο Γραμματέας της Α.Δ.Μ.Θ δεν παρεμβαίνει στο έργο της Επιτροπής η οποία λειτουργεί ως Ανεξάρτητο όργανο και δεν εκφράζει τη βούλησή του ή της Α.Δ.Μ.Θ.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement