Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Η Περιφέρεια Κ.Μακεδονίας στηρίζει τις πολύτεκνες οικογένειες του Ν.Θεσσαλονίκης

Συλλογή τροφίμων από την Μ.Δευτέρα έως και την Μ.Τετάρτη στο Κτίριο Υπηρεσιών της ΠΚΜ στη δυτική Θεσσαλονίκη

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Αντιπεριφέρεια Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στηρίζουν έμπρακτα τις Πολύτεκνες Οικογένειες εν όψει των εορτών του Πάσχα, δείχνοντας αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Σε συνεργασία με συλλόγους πολυτέκνων του νομού Θεσσαλονίκης η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης και καλεί τους πολίτες να βοηθήσουν έμπρακτα.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να προσφέρει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, όπως ρύζι, μακαρόνια, όσπρια και γενικά είδη που δεν χρειάζονται ψυγείο. Η συλλογή θα πραγματοποιηθεί από την Μ. Δευτέρα έως και την Μ. Τετάρτη, στο Κτίριο Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη δυτική Θεσσαλονίκη (26ης Οκτωβρίου 64 – στο ισόγειο του κτιρίου δίπλα στο κυλικείο της Περιφέρειας), από τις 9.30 το πρωί έως τις 5.00 το απόγευμα.

Η δράση εντάσσεται στην πρωτοβουλία της Ακαδημίας Εθελοντισμού και του Εθνικού Δικτύου Κοινωνικής Υποστήριξης HELPHELLAS για τη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, ενώ το συντονισμό της παραλαβής τροφίμων εκ μέρους του Εθνικού Δικτύου Κοινωνικής Υποστήριξης και Αλληλεγγύης HELPHELLAS θα έχει η συντονίστρια της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας της Ακαδημίας Εθελοντισμού HELPHELLAS Δήμητρα Γερογιάννη.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement