Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Ικανοποίηση στις αγορές της δυτικής Θεσσαλονίκης – Μεγάλες εκπτώσεις στα καταστήματα

Ικανοποιημένος ο εμπορικός κόσμος από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας της αγοράς

Ικανοποίηση επικρατεί στους καταστηματάρχες των τοπικών αγορών της δυτικής Θεσσαλονίκης από την κίνηση των πρώτων ημερών.

Τόσο η επαναλειτουργία της αγοράς μετά από το χρονικό διάστημα που ήταν κλειστά, όσο και τα μεγάλα ποσοστά των εκπτώσεων είχαν ως αποτέλεσμα καθημερινά να υπάρχουν ουρές από καταναλωτές έξω από καταστήματα.   

Μιλώντας στα ditika.gr καταστηματάρχες από την αγορά του Ευόσμου και της Νεάπολης δηλώνουν ότι δεν περίμεναν τέτοια ανταπόκριση από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας.  

«Έγινε ένας μικρός χαμός τη Δευτέρα. Υπήρχε συνεχώς ροή κόσμου», αναφέρει ο Χρήστος Νικολόπουλος, ιδιοκτήτης καταστήματος με παπούτσια. Οι εκπτώσεις, όπως σημειώνει, έφτασαν στο δικό του κατάστημα μέχρι και το 60%. «Δεν φταίει η πανδημία που έπεσαν οι τιμές, αυτό γίνεται κάθε χρόνο στις εκπτώσεις», δηλώνει.

«Δεν περιμέναμε τέτοιες εικόνες με τόσο κόσμο», τονίζει στο ditika.gr η Έλενα Λιβάνη, σημειώνοντας πως «τηρούνται όλα μέτρα και πως ο κόσμος είναι πιο συνεργάσιμος από την πρώτη στιγμή».

Εξαντλήθηκαν όλα τα αποθέματα σε κατάστημα με αθλητικά είδη. «Ο κόσμος λαχταρούσε να βγει και να αγοράσει αυτά που ήθελε. Μέχρι τώρα εξαντλήσαμε όλα τα αποθέματα από το site μας», αναφέρει η Μαρία Μιτσάνη.

Ανάλογη είναι η εικόνα και στα καταστήματα με καλλυντικά είδη. «Ο κόσμος είχε αρκετό καιρό να βγει έξω και να ψωνίσει. Οι τιμές είναι πολύ χαμηλές φτάνουν μέχρι και το 50%», σημειώνει ιδιοκτήτρια καταστήματος.

Ραφαήλ Γεωργανός

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement