Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Ηλιοφάνεια και σήμερα στη Θεσσαλονίκη – Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Published

on

Η πρόγνωση του καιρού

Ηλιοφάνεια και περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας σε ολόκληρη τη χώρα. Περιορισμένη τοπικά ορατότητα ή ομίχλες τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Άνεμοι βορείων διευθύνσεων με εντάσεις έως 5 μποφόρ στο Νότιο Αιγαίο. Πιο αναλυτικά, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022, σε ολόκληρη τη χώρα αναμένεται να επικρατήσει ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία, σε άνοδο, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 0 έως 25 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 4 έως 26, στην Ήπειρο από 7 έως 27 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 6 έως 28, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 27-28 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 26-27 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 11 έως 26 βαθμούς, ενώ στο νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 27-29 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στο Βόρειο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 2-3 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ, ενώ τοπικά στα νότια πελάγη οι εντάσεις των ανέμων θα φτάνουν 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι διαφόρων διευθύνσεων με εντάσεις 2-4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις. Νωρίς το πρωί η ορατότητα ενδέχεται να είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement