Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

«Ημέρα Καριέρας» στη Θεσσαλονίκη: Ανοίγουν πάνω από 1.000 θέσεις εργασίας, σε 80 επιχειρήσεις

Published

on

Η «Ημέρα Καριέρας» θα πραγματοποιηθεί από τις 10:00 έως τις 18:00

Την 15η εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας» διοργανώνει η ΔΥΠΑ στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023, στο ξενοδοχείο The Met Hotel (26ης Οκτωβρίου 48, 546 27).

Η «Ημέρα Καριέρας» θα πραγματοποιηθεί από τις 10:00 έως τις 18:00 και έχει στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν προσωπικό.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν 80 επιχειρήσεις, από πολλούς κλάδους οικονομικής δραστηριότητας, με περισσότερες από 1.000 θέσεις εργασίας, διαφορετικών επιπέδων εκπαίδευσης και εξειδίκευσης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συνομιλήσουν με στελέχη των εταιρειών χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού.

Επίσης, στελέχη της ΜΕΜΜΕ θα παρέχουν πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματα της ΔΥΠΑ.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.eventora.com/en/Events/imeres-karieras-dypa-thessaloniki-2023

Οι Ημέρες Καριέρας αποτελούν μέρος των δράσεων και εκδηλώσεων της ΔΥΠΑ, με στόχο την άμεση και αποτελεσματική σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της ΔΥΠΑ επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.dypa.gov.gr

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement