Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Κ.Μητσοτάκης από ΔΕΘ: Προσωπική μου δέσμευση η επέκταση του Μετρό στη Δυτ. Θεσσαλονίκη

Τι είπε για την επέκταση του έργου προς τις δυτικές συνοικίες από το βήμα της 85ης ΔΕΘ

Προσωπικό στοίχημα χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, την επέκταση του Μετρό προς τη δυτική Θεσσαλονίκη από το βήμα της ομιλίας του στην 85η ΔΕΘ.

Ο πρωθυπουργός είπε χαρακτηριστικά: «Το Μετρό κερδίζει το στοίχημα και γίνεται πραγματικότητα, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα και τους κρυμμένους θησαυρούς της Μακεδονικής γης. Παρά τις αντιδράσεις λίγων, το έργο προχωρεί και με την έγκριση πλέον των αποφάσεων του ανώτατου δικαστηρίου. Δημόσιοι χώροι στην πόλη όπου έχασκαν για χρόνια ανοιχτά εργοτάξια αποδίδονται πίσω στους δημότες. Η εύκολη, γρήγορη και άνετη μετακίνηση των Θεσσαλονικιών είναι πια μια ρεαλιστική προσδοκία μια και όχι ένα ψέμα ζωγραφισμένο σε μουσαμάδες».

Ειδικότερα για την επέκταση του έργου προς τη δυτική Θεσσαλονίκης ο κ.Μητσοτάκης πρόσθεσε: «Είναι όμως μια προσδοκία που πρέπει να απλωθεί και προς τις δυτικές συνοικίες της πόλης. Κι αυτό αποτελεί προσωπική μου δέσμευση. Καθώς θα προχωρούν και θα ολοκληρώνονται τα υφιστάμενα έργα ξεκινούν από τώρα οι μελέτες για τη μεγάλη επέκταση του Μετρό προς τη δυτική Θεσσαλονίκη».

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement