Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Καιρός: Νεφώσεις και βροχές από τις μεσημβρινές ώρες στη Θεσσαλονίκη

Published

on

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 11-12 βαθμούς

Βροχές και τοπικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά που γρήγορα θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα. Από τις βραδινές ώρες αναμένεται πρόσκαιρη εξασθένηση των φαινομένων στα ανατολικά ηπειρωτικά και στα νότια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως στα ανατολικά και νότια. Άνεμοι από νότιες-νοτιοανατολικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις ως 8 μποφόρ στα πελάγη.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένονται αρχικά στα δυτικά που γρήγορα θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα. Τα φαινόμενα στα δυτικά και στα βορειοανατολικά θα είναι κατά τόπους έντονα. Χιονοπτώσεις αναμένονται στα βόρεια ορεινά πάνω από τα 1500 μέτρα. Από τις βραδινές ώρες αναμένεται πρόσκαιρη εξασθένηση των φαινομένων στα ανατολικά ηπειρωτικά και στα νότια. Τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες υπάρχει πιθανότητα η ορατότητα να είναι τοπικά περιορισμένη στα κεντρικά και βόρεια.

Οι άνεμοι στα πελάγη από νότιες-νοτιοανατολικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις ως 8 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αρχικά νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και αναμένονται βροχές από τις μεσημβρινές ώρες. Από τις βραδινές ώρες αναμένεται εξασθένηση των φαινομένων. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες-νοτιοανατολικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις ως 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 5 έως 11-12 βαθμούς.

Πηγή: meteo.gr

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement