Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Καιρός: Νεφώσεις και βροχές μετά το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη

Published

on

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14-15 βαθμούς

Βροχές και καταιγίδες αρχικά κυρίως στα δυτικά και βορειοανατολικά οι οποίες μέχρι το βράδυ θα επεκταθούν σε αρκετές περιοχές της χώρας. Άνεμοι από νότιες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ στα πελάγη. Πιθανότητα για περιορισμένη ορατότητα και τοπικές ομίχλες τις πρωινές και νυχτερινές ώρες στα βόρεια.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη 23 Νοεμβρίου, βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένονται αρχικά στη Δυτική και Βορειοανατολική Ελλάδα, οι οποίες έως τις απογευματινές και πρώτες βραδινές ώρες θα επεκταθούν σταδιακά σε αρκετές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, στις Κυκλάδες, στις Σποράδες, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα και πιθανόν στην Κρήτη. Οι καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα θα είναι τοπικά ισχυρές, ενώ υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών χαλαζοπτώσεων. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας θα είναι τοπικά περιορισμένη και υπάρχει πιθανότητα να σχηματιστούν ομίχλες.

Οι άνεμοι τόσο στο Αιγαίο όσο και στο Ιόνιο θα πνέουν από νότιες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές μετά τις απογευματινές κυρίως ώρες. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και ενδέχεται να σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα είναι αρχικά ασθενείς από διάφορες διευθύνσεις και από τις μεσημβρινές ώρες βόρειοι έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 8 έως 14-15 βαθμούς.

Πηγή: meteo.gr

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement