Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες στη Θεσσαλονίκη

Published

on

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 13 βαθμούς

Βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις σε ορεινές περιοχές αναμένονται την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Ισχυροί έως θυελλώδεις άνεμοι στα πελάγη.

Πιο αναλυτικά αναμένονται βροχές και καταιγίδες οι οποίες από το απόγευμα θα περιοριστούν στα δυτικά ηπειρωτικά, τη Θράκη και τα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου και θα εξασθενήσουν. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας. Πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει για τις νησιωτικές και παράκτιες περιοχές. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στα ανατολικά θα είναι σχετικά αυξημένες.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 0 έως 9 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 5 έως 13, στη Θεσσαλία από 4 έως 15, στη Ήπειρο από 5 έως 13, στην Ανατολική Στερεά από 7 έως 16, στη Δυτική Στερεά από 7 έως 12, στην Πελοπόννησο από 5 έως 16, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 13, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 10 έως 17, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 12 έως 17, στις Κυκλάδες από 11 έως 18, στα Δωδεκάνησα από 14 έως 17 και στην Κρήτη από 9 έως 21. Σημειώνεται ότι η ελάχιστη θερμοκρασία αναμένεται προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες ενώ βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες αναμένονται έως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 10 έως 13 βαθμούς Κελσίου με την ελάχιστη να αναμένεται προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Πηγή: meteo.gr

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement