Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Καλές καιρικές συνθήκες την Κυριακή – Η πρόγνωση του καιρού

Published

on

Ηλιοφάνεια θα έχει η Θεσσαλονίκη

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα. Περιορισμένη ορατότητα και ομίχλες τις πρωινές και νυκτερινές ώρες. Βόρειοι άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022 σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες με ηλιοφάνεια και λίγες τοπικές νεφώσεις. Τις νυκτερινές και πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από -3 έως 10 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -1 έως 15, στην Ήπειρο από 2 έως 17 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 0 έως 16, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 18 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 18 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ και στο Ιόνιο από διάφορες με εντάσεις έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες αραιές νεφώσεις. Τις νυκτερινές και πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement