Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Καραγιάννης: Master Plan αντιπλημμυρικών έργων – Ποια είναι στη δυτική Θεσσαλονίκη

«Αναβαθμισμένη ποιότητας ζωής με τα αντιπλημμυρικά»

Στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Θεσσαλονίκης και ειδικά των δυτικών συνοικιών με τα αντιπλημμυρικά έργα αναφέρθηκε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Υποδομές, κ. Γιώργος Καραγιάννης.

Μιλώντας στο «5ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Θεσσαλονίκης» με θέμα την καινοτομία στις Υποδομές, τόνισε ότι για την κυβέρνηση «τα έργα αυτά είναι εθνικής σημασίας».

«Γι΄ αυτό κινηθήκαμε γρήγορα προκειμένου το επόμενο διάστημα να έχουμε αναδόχους στα έργα της Λαχαναγοράς και της Καλαμαριάς, ενώ θα ακολουθήσει αυτό του Ωραιοκάστρου» σημείωσε.

Ο κ. Καραγιάννης επισήμανε ότι «και εδώ όμως δεν λειτουργούμε αποσπασματικά αφού εκπονούμε ένα Master Plan Αντιπλημμυρικών Έργων για να εντοπίσουμε τις περιοχές με διαπιστωμένα πλημμυρικά φαινόμενα και τις περιοχές στις οποίες είναι πιθανή η εμφάνιση πλημμυρών για να ιεραρχήσουμε τα απαιτούμενα Έργα».

Κλείνοντας, ο κ. Καραγιάννης κάλεσε όλες τις πλευρές «να συμβάλλουν με αίσθημα ευθύνης, με κριτική και προτάσεις και πάνω από όλα με την πεποίθηση ότι τα μεγάλα έργα υποδομών δεν γίνονται για τις επόμενες εκλογές, αλλά για τις επόμενες γενιές».

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement