Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Καρέ – καρέ η στιγμή που χτυπούν με βανάκι την πόρτα βενζινάδικου για να το διαρρήξουν

Οι διαρρήκτες “ρήμαξαν” βενζινάδικα αλλά και άλλου είδους επιχειρήσεις κυρίως της δυτικής Θεσσαλονίκης

Απίστευτο θράσος φαίνεται ότι είχαν οι διαρρήκτες που “ρήμαξαν” βενζινάδικα αλλά και άλλου είδους επιχειρήσεις κυρίως της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το thestival.gr, οι δράστες φτάνουν στο πρατήριο καυσίμων με ένα βανάκι. Ο οδηγός, κάνοντας όπισθεν, σπάει μέρος της τζαμαρίας του καταστήματος και ρημάζει την πόρτα της επιχείρησης.

Ο συνεργός του -με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του- μπαίνει μέσα στο μαγαζί και με έναν φακό αρχίζει να ψάχνει για χρήματα και άλλα αντικείμενα αξίας, χωρίς όμως να υπάρχει αποτέλεσμα.

Ξαφνικά, πανικοβάλλεται και τρέχει προς το ψυγείο με τα αναψυκτικά που διέθετε η επιχείρηση. Το ανοίγει και αρπάζει άρον άρον μερικά τενεκεδάκια με coca cola και γίνεται καπνός.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο Έλληνες ηλικίας 20 και 29 ετών και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ακόμη συνεργών τους, ηλικίας 34 και 18 ετών, ενώ σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση – συμμορία, διακεκριμένες κλοπές τελεσθείσες κατά συναυτουργία και σε απόπειρα και για φθορά ξένης ιδιοκτησίας τελεσμένη κατά συναυτουργία και κατά συρροή.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Πηγή: thestival.gr

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement