Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

ΚΙΝΑΛ: Εκλογές για νέο πρόεδρο- Που άνοιξαν κάλπες στη Δυτική Θεσσαλονίκη

Published

on

Νέο πρόεδρο εκλέγουν τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος

Από τις 7 το πρωί έχουν ανοίξει οι κάλπες που στήθηκαν σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό για την εκλογή νέου προέδρου. 

Οι υποψήφιοι για το αξίωμα του προέδρου του ΚΙΝΑΛ είναι οι: Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Χάρης Καστανίδης, Ανδρέας Λοβέρδος, Γιώργος Παπανδρέου και Παύλος Χρηστίδης.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι είναι εγγεγραμμένοι στον Εθνικό Εκλογικό Κατάλογο και είναι μέλη ή φίλοι του ΚΙΝΑΛ ενώ κάλπες στήθηκαν σε 818 σημεία σε ολόκληρη την χώρα και 22 στο εξωτερικό. 

Στη Θεσσαλονίκη στήθηκαν συνολικά 65 κάλπες ενώ των οποίων αρκετές στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα: 

Δήμος Νεάπολης Συκεών: 2 στο δημαρχείο Συκεών (Στρ. Σαράφη και Ι. Μιχαήλ), 2 στο πολιτιστικό κέντρο της οδού Ζάκκα 25 και 1 στο δημοτικό κατάστημα Πεύκων (Ειρήνης 18).

Δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης: 2 στο 3ο δημοτικό σχολείο (Φιλιππουπόλεως 58) και 1 στο Α’ ΚΑΠΗ Μενεμένης (Έλλης Αλεξίου 10).

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: 2 στο δημαρχείο στον Εύοσμο (Π. Μελά 24) και 1 στο Θεματικό Πάρκο Νεολαίας Κατσαντώνη στο Κορδελιό, πλησίον της ΔΕΗ.

Δήμος Παύλου Μελά: 2 στο 1ο γυμνάσιο – λύκειο Σταυρούπολης (Πεσόντων Ηρώων 1Α, δίπλα στο δημαρχείο) και 2 στην Πολίχνη στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου δημοτικού σχολείου (Σχολείου 4).

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement