Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Κλειστά τα αρτοποιεία της Θεσσαλονίκης 26 και 28 Οκτωβρίου

Στο αγοραστικό κοινό υπενθυμίζεται να προμηθευτούν ψωμί για δύο μέρες

Κλειστά θα παραμείνουν τα αρτοποιεία την Τρίτη 26 και την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου, ημέρες γιορτής του πολιούχου Αγίου Δημητρίου και της εθνικής επετείου. Σε ανακοίνωση του σωματείου αρτοποιών Θεσσαλονίκης «Ο προφήτης Ηλίας» αναφέρεται πως η αργία για τα αρτοποιεία αφορά όλες τις επιχειρήσεις σε ολόκληρο το πολεοδομικό συγκρότημα.

Στο αγοραστικό κοινό υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα 25 και την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, θα πρέπει να προμηθευτούν ψωμί για δύο ημέρες.

Η ανακοίνωση του σωματείο αρτοποιών Θεσσαλονίκης «Ο προφήτης Ηλίας»

Το Σωματείο Αρτοποιών Θεσσαλονίκης ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι την 26η Οκτωβρίου, ημέρα επετείου της απελευθέρωσης της πόλεως Θεσσαλονίκης, η οποία έχει οριστεί ως ημέρα υποχρεωτικής αργίας για τους μισθωτούς όλων των επιχειρήσεων, εκμεταλλεύσεων και εργασιών (και για τα αρτοποιεία) θα παραμείνουν κλειστές.

Η ανακοίνωση αφορά τις επιχειρήσεις οι οποίες βρίσκονται εντός των ορίων των Δήμων του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης (τέως Δήμου Θεσσαλονίκης) Αφορά επομένως στους εξής Δήμους: Δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης (Αμπελόκηποι και Μενεμένη), Δήμο Κορδελιού Ευόσμου (Ελευθέριο-Κορδελιό και Εύοσμος), Δήμο Καλαμαριάς, Δήμο Νεάπολης-Συκεών (Άγιος Παύλος, Νεάπολη, Συκιές και Πεύκα), Δήμο Παύλου Μελά (Σταυρούπολη, Πολίχνη και Ν. Ευκαρπία), Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη (Πυλαία και Πανόραμα) και Δήμο Θεσσαλονίκης (Θεσσαλονίκη και Τριανδρία).

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement