Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Κλειστές για 30 ώρες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες που παρέχει η ΓΓΠΣΔΔ

Λόγω προγραμματισμένων εργασιών αναβάθμισης των υποδομών

Από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης ανακοινώνεται  ότι λόγω προγραμματισμένων εργασιών αναβάθμισης των υποδομών, κατά το χρονικό διάστημα από Σάββατο, 8 Μαΐου, στις 06.00 έως και Κυριακή, 9 Μαΐου, στις 12:00 (μεσημέρι) δεν θα είναι διαθέσιμες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες που παρέχει η ΓΓΠΣΔΔ μέσω των υποδομών της.

Συγκεκριμένα:

  • Υπηρεσίες αυθεντικοποίησης χρηστών μέσω κωδικών TAXISnet (όπως υπηρεσίες gov.gr, ΗΔΙΚΑ, e- ΕΦΚΑ, κ.α.),
  • Υπηρεσίες της ΓΓΠΣΔΔ, όπως Πόθεν Έσχες, Ενιαία Αρχή Πληρωμής, e-Παράβολο, και web services από το Κέντρο Διαλειτουργικότητας της ΓΓΠΣΔΔ σε φορείς της Δημόσιας Διοίκησης,
  • Υπηρεσίες φορολογικής διοίκησης ΑΑΔΕ και Υπ. Οικονομικών, όπως TAXISnet, ICISnet, TAXIS, Elenxis, MIS, ΨΥΔΗ ΠΕΕΚ, Πόθεν Έσχες κ.α..

Για το διάστημα αυτό θα λειτουργεί κανονικά μόνο η πλατφόρμα για τους εμβολιασμούς emvolio.gov.gr η οποία θα υποστηριχθεί από standby υποδομή για την εξυπηρέτηση των πολιτών.
Λόγω των εργασιών αναβάθμισης δεν θα είναι διαθέσιμες, κατά το ανωτέρω διάστημα, οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Ψηφιακής Πλατφόρμας όλων των δήμων.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement