Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Λίγα σύννεφα και σήμερα στη Θεσσαλονίκη – Πιθανότητα βροχών το απόγευμα

Η πρόγνωση του καιρού

Τοπικές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια. Τοπικά περιορισμένη η ορατότητα στα ηπειρωτικά τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Άνεμοι έως 6 μποφόρ στα πελάγη. Αυξημένες συγκεντρώσεις Σαχαριανής σκόνης κυρίως στα νότια.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη 25 Απριλίου 2023 αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια ενώ στα υπόλοιπα τμήματα αναμένονται τοπικές και παροδικές νεφώσεις. Τις νυχτερινές ώρες τοπικές βροχές αναμένονται στα νησιά του Ανατολικού/Βορειοανατολικού Αιγαίου. Αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις Σαχαριανής σκόνης, κυρίως στα νότια. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 3 έως 19-20 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 4 έως 24, στη Θεσσαλία από 5 έως 24-25 βαθμούς, στην Ήπειρο από 4 έως 20, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 24-25 βαθμούς, στα Επτάνησα από 9 έως 19-20 και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 7 έως 22-23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις εώς 5 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα για τοπικές βροχές ή καταιγίδα τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δια΄φορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement