Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Λίγα σύννεφα σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Η πρόγνωση του καιρού

Τοπικές βροχές ή καταιγίδες μέχρι το πρωί στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στα ηπειρωτικά. Προοδευτική εξασθένηση των ανέμων.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023, τοπικές βροχές ή καταιγίδες αναμένονται σε περιοχές των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου και των Δωδεκανήσων, φαινόμενα που το πρωί θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες κατά τόπους στα ηπειρωτικά. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες θα επικρατήσουν χαμηλές θερμοκρασίες στα ηπειρωτικά, ενώ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 15-16 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 5 έως 18, στην Ήπειρο από 5 έως 16 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 18-19, στα Επτάνησα από 9 έως 17 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι σε ολόκληρη τη χώρα θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ και ενδεχομένως στην αρχή της ημέρας τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ, αλλά προοδευτικά θα παρουσιάσουν εξασθένηση και στο μεγαλύτερο μέρος του Αιγαίου θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις, πυκνότερες μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί με εντάσεις 4-5 μποφόρ και μετά το μεσημέρι από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement