Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Λίγα σύννεφα σήμερα στη Θεσσαλονίκη – Έως 26 βαθμούς η θερμοκρασία

Published

on

Η πρόγνωση του καιρού

Τοπικές βροχές στα βορειοανατολικά, στα δυτικά και στα νότια. Πιθανότητα για σποραδικές καταιγίδες. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Άνεμοι με εντάσεις 5-7 μποφόρ στο Ιόνιο.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο 20 Μαΐου 2023, αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες αρχικά στα δυτικά και βόρεια και από το μεσημέρι στην υπόλοιπη χώρα θα αυξηθούν. Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν τις μεσημβρινές ώρες στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στο Βορειοανατολικό Αιγαίο και στο Ιόνιο. Τα φαινόμενα σταδιακά θα επεκταθούν στην Ήπειρο, στη Δυτική Θεσσαλία, στη Στερεά, στην Πελοπόννησο, στην Κρήτη και το βράδυ στις Κυκλάδες. Πιθανή είναι η εκδήλωση πρόσκαιρων καταιγίδων στο Ιόνιο και στα νότια τμήματα της χώρας. Αύξηση θα παρουσιάσουν από το απόγευμα οι συγκεντρώσεις σκόνης στο Ιόνιο και στην Κρήτη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 7 έως 24 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 11 έως 26-27, στην Ήπειρο από 14 έως 27 βαθμούς, στη Θεσσαλία από13 έως 28, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 18 έως 26-28 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 27 και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 14 έως 26-27 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί άνεμοι με εντάσεις 5-6 μποφόρ και τοπικά 7 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες το απόγευμα θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement