Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Market Pass: Από σήμερα οι πληρωμές σε άυλες κάρτες

Published

on

Πρώτοι δικαιούχοι είναι εκείνοι που οι αιτήσεις τους εγκρίθηκαν έως τις 28 Φεβρουαρίου

Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι πληρωμές σε άυλες κάρτες, για όσους δικαιούνται το επίδομα Market Pass των 17,60 έως 80 ευρώ το μήνα.

Το ίδιο ισχύει και για τους δικαιούχους που επέλεξαν να το εισπράξουν ως έμβασμα στον τραπεζικό τους λογαριασμό, ενώ στις 20 Μαρτίου θα πληρωθούν εκείνοι που έχουν υποβάλει αιτήσεις ως 15 Μαρτίου. Όσοι δεν έχουν πληρωθεί θα μπορούν να κάνουν τροποποίηση στην αίτησή τους για ενδεχόμενα λάθη ή ανενεργό λογαριασμό που έχουν δηλώσει μέχρι τις 2 Μαΐου.
Από Δευτέρα η πληρωμή σε άυλες κάρτες

Πρώτοι δικαιούχοι είναι εκείνοι που οι αιτήσεις τους εγκρίθηκαν έως τις 28 Φεβρουαρίου.

Οι πληρωμές στο λογαριασμό τους άρχισε και ολοκληρώνεται ως τη Δευτέρα, ανάλογα με το τραπεζικό ίδρυμα το οποίο έχουν επιλέξει. Θα λάβουν το 80% της επιδότησης που προβλέπεται για τη σύνθεση του νοικοκυριού τους για τους μήνες Φεβρουάριο-Μάρτιο – Απρίλιο.

Άλλοι 575.000 δικαιούχοι επίσης, οι οποίοι προτίμησαν την άυλη χρεωστική κάρτα, θα πληρωθούν την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ ήδη αποστέλλονται ειδοποιήσεις και οδηγίες από τις τράπεζες, για το πώς γίνεται η εγκατάσταση της εφαρμογής σε κινητό τηλέφωνο.

Πρέπει να προηγηθεί και ταυτοποίηση του κατόχου (ενδεχομένως και με βιντεοκλήση) από την τράπεζα, προκειμένου να ενεργοποιηθεί η κάρτα.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement