Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Με προσωπικό ασφαλείας την Τετάρτη τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ

Published

on

Οι εργαζόμενοι συμμετέχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία

Την ταλαιπωρία θα βιώσουν και πάλι το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης, καθώς την Τετάρτη (9/11), ο ΟΑΣΘ ανακοίνωσε πως θα συμμετάσχει στην 24ωρη Γενική Απεργία που προκήρυξε η ΓΣΕΕ.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση ο Οργανισμός, η κινητοποίηση θα αρχίσει από την έναρξη της πρωινής βάρδιας, τα ξημερώματα της Τετάρτης (9/11), και θα διαρκέσει μέχρι τη λήξη της νυχτερινής βάρδιας, ενώ το Συνδικάτο θα διαθέσει προσωπικό ασφαλείας για την κυκλοφορία 50 λεωφορείων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ
«Ο ΟΑΣΘ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΘ αποφάσισε να συμμετάσχει στην 24ωρη Γενική Απεργία που προκήρυξε η ΓΣΕΕ για την Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου.

Η κινητοποίηση θα αρχίσει από την έναρξη της πρωινής βάρδιας, τα ξημερώματα της Τετάρτης, και θα διαρκέσει μέχρι τη λήξη της νυχτερινής βάρδιας, ενώ το Συνδικάτο θα διαθέσει προσωπικό ασφαλείας για την κυκλοφορία 50 λεωφορείων.

Κανονικά θα εκτελεστούν τα δρομολόγια των ειδικά διασκευασμένων οχημάτων εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρίες, καθώς και η νυχτερινή γραμμή Ν1 που εκτελεί το δρομολόγιο ΚΤΕΛ – Αεροδρόμιο Νυχτερινό».

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement