Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Με ραντεβού και λάμπες απολύμανσης άνοιξαν κομμωτήρια στη Δυτ.Θεσσαλονίκη (φώτο)

κομμωτήριο

Επαναλειτουργούν και πάλι κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής

Με όλα τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού άνοιξαν και πάλι από σήμερα, Δευτέρα, τα κομμωτήρια της δυτικής Θεσσαλονίκης. Από το πρωί άρχισαν να υποδέχονται ξανά και με ραντεβού τους πελάτες τους, στο πλαίσιο της πρώτης φάσης της άρσης των μέτρων.

Κάποιοι ιδιοκτήτες κομμωτηρίων φρόντισαν να προμηθευτούν ακόμη και λαμπτήρα απολύμανσης και αποστείρωσης που σκοτώνει τα βακτήρια και καθαρίζει τον αέρα στη «μάχη» ενάντια στον κορωνοϊό, ενώ τα καθίσματα παραμένουν αραιά για την εξυπηρέτηση των πελατών, καθώς θα πρέπει να τηρείται η απόσταση των δύο μέτρων.

Ο ιδιοκτήτης κομμωτηρίου στον Εύοσμο, Κυριάκος Αρτόπουλος, μίλησε στο ditika.gr για τις προετοιμασίες που έχουν γίνει στο κατάστημα και τα επιπλέον μέτρα. «Θα εξυπηρετούνται τέσσερα άτομα την ώρα με αυστηρό ραντεβού, το οποίο σημαίνει ότι όποιος δεν έρθει στην ώρα του, το χάνει. Επιπλέον, έχουμε πάρει ένα καινούργιο μέτρο που είναι μία λάμπα απολύμανσης που σκοτώνει και απομακρύνει μικρόβια. Τα τηλέφωνα δεν έχουν σταματήσει να χτυπάνε από την Παρασκευή το απόγευμα, όμως τα επόμενα ραντεβού είναι για την επόμενη εβδομάδα».

Από την άλλη πλευρά, όπως αναφέρει o ‘Αβελ Κωτούλας, ιδιοκτήτης κομμωτηρίου: « Δεν υπάρχει άλλο διαθέσιμο ραντεβού, μόνο σε περίπτωση ακύρωσης και οι πρώτες 3-4 μέρες είναι δύσκολες. Θέλουμε από την κυβέρνηση να μας ενημερώνει έγκυρα και όχι να μας κλείνει από τη μια στιγμή στην άλλη γιατί, προγραμματίζουμε ραντεβού και μετά από λίγο βγαίνουν νέα μέτρα».

Εκτός από τα κομμωτήρια από σήμερα, Δευτέρα, επαναλειτουργούν και τα κέντρα αισθητικής. Η μετακίνηση των πολιτών γίνται με αποστολή sms στο 13033 με την επιλογή 6 ή με την αντίστοιχη γνωστή γραπτή βεβαίωση (τύπου Β) και με το σχετικό αποδεικτικό του ραντεβού sms ή email από τον πάροχο της υπηρεσίας.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement