Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Νέες εργασίες για το πράσινο από Δευτέρα στην περιφερειακή οδό

Από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Συνεχίζονται οι εργασίες κοπής πρασίνου στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 22 Μαΐου έως και την Τρίτη 23 Μαΐου 2023.
Πιο αναλυτικά, θα συνεχιστούν οι εργασίες κοπής πρασίνου επί της κεντρικής νησίδας της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, στο τμήμα από τον ανισόπεδο κόμβο με Π.Α.Θ.Ε. (Α/Κ 16) έως 500 μ. πριν από τη συμβολή με την οδό Λαγκαδά, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας ανά κατεύθυνση, τμηματικά.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 22 Μαΐου έως και την Τρίτη 23 Μαΐου 2023, από τις 7:00 π.μ. έως τις 14:00 στην κατεύθυνση προς ανατολικά και από τις 10:00 π.μ. έως τη δύση ηλίου στην κατεύθυνση προς δυτικά, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των παραπάνω οδικών τμημάτων για την εκτέλεση των εργασιών είναι σχετικά μικρός.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement