Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Παροδικές νεφώσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Η πρόγνωση του καιρού

Ηλιοφάνεια και από το απόγευμα τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Πιθανότητα τοπικών βροχών από το βράδυ. Επικράτηση νοτιοανατολικών ανέμων με εντάσεις 4-6 μποφόρ στα πελάγη. Αυξημένες κατά τόπους συγκεντρώσεις σκόνης.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022, σε ολόκληρη τη χώρα αναμένεται αρχικά ηλιοφάνεια, αλλά από το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών από το βράδυ. Αυξημένες θα διατηρηθούν οι συγκεντρώσεις Αφρικανικής σκόνης. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 1 έως 19 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 3 έως 22, στην Ήπειρο από 4 έως 22 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 4 έως 24, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 24 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 22 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 9 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ, αλλά το απόγευμα θα στραφούν σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς, ενισχυόμενοι στα 5 μποφόρ και τοπικά το βράδυ 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν νοτιοανατολικοί άνεμοι με εντάσεις 4-6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε παροδικές νεφώσεις. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς.

Πηγή: meteo.gr

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement