Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Πέντε κορυφαίοι αθλητές συμμετέχουν σε σποτ του ΟΑΣΘ (vid)

Published

on

Δείτε video με πλάνα από τα γυρίσματα, με τη συμμετοχή των Ιωάννη Μελισσανίδη, Αντρέ Βιεϊρίνια, Όμηρου Νετζήπογλου, Αντρέι Κράβαρικ και Μιχάλη Παππά

Πέντε κορυφαίοι αθλητές, με σπουδαίες περγαμηνές, με μετάλλια, κύπελλα, επιτυχίες και διακρίσεις, στέκονται στο πλευρό του ΟΑΣΘ και τον στηρίζουν εμπράκτως, καθώς συμμετέχουν σε ενημερωτική καμπάνια του Οργανισμού για τις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης, τη σωστή χρήση τους και την καταπολέμηση της εισιτηριοδιαφυγής.

Πρόκειται για τους:

  • Ιωάννη Μελισσανίδη, Χρυσό Ολυμπιονίκη της Ενόργανης Γυμναστικής
  • Αντελίνο Αντρέ Βιεϊρίνια, Αρχηγό της Ομάδας Ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ
  • Όμηρο Νετζήπογλου, Καλαθοσφαιριστή της Ομάδας Μπάσκετ του Άρη
  • Αντρέι Κράβαρικ, Προπονητή της Ομάδας Βόλεϊ του Ηρακλή
  • Μιχάλη Παππά, Δρομέα 400 μέτρων του ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας

Οι πέντε σπουδαίοι αθλητές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΟΑΣΘ και με χαμόγελο, διάθεση, θετική ενέργεια, έφθασαν στην ώρα τους στον τόπο των γυρισμάτων.

Όπως εξήγησαν, είπαν το «ναι» χωρίς δεύτερη σκέψη, καθώς θεωρούν υποχρέωσή τους να συμβάλουν και αυτοί με τη συμμετοχή τους στην εκπομπή ενός θετικού μηνύματος και μίας προτροπής ευαισθητοποίησης προς την κοινωνία και πιο συγκεκριμένα προς τους νέους, στους οποίους ασκούν ιδιαίτερη επιρροή.

Με μεγάλη χαρά ακολούθησαν τις σκηνοθετικές οδηγίες του Δημήτρη Ζησόπουλου, σε ένα γύρισμα με πρωταγωνιστές τους ίδιους, το άθλημά τους και ένα λεωφορείο του ΟΑΣΘ!

Τα γυρίσματα, τα οποία διήρκησαν περί τις οκτώ ώρες, έγιναν για την παραγωγή της καμπάνιας του ΟΑΣΘ την οποία ανέλαβε η εταιρεία «Life Events ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.» σε άψογη συνεργασία με την επικοινωνιακή ομάδα του Οργανισμού.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΘ Γιώργος Σκόδρας και σύσσωμος ο Οργανισμός, ευχαριστούν θερμά τους πέντε κορυφαίους αθλητές για την συμμετοχή τους στην προσπάθεια του Οργανισμού να «ξανασυστηθεί στην Θεσσαλονίκη»!

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement