Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Πιθανότητα βροχών από το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη

Published

on

Η πρόγνωση του καιρού

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια αναμένονται σήμερα. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Άνεμοι έως 6 μποφόρ στα πελάγη.

Πιο αναλυτικά, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται κυρίως στο Ιόνιο, στα δυτικά και στα βόρεια ηπειρωτικά όμως έως το πρωί πιθανότητα σποραδικών βροχοπτώσεων υπάρχει και για τα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Χιόνια αναμένονται κυρίως σε περιοχές μεγάλου υψομέτρου της Πίνδου και της Δυτικής Μακεδονίας. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι συγκεντρώσεις σκόνης θα είναι αυξημένες στην Κρήτη και στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 2 έως 12 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 6 έως 17, στη Θεσσαλία, στην Ανατολική Στερεά και στην Ανατολική Πελοπόννησο από 6 έως 20, στην Ήπειρο από 3 έως 16, στη Δυτική Στερεά από 7 έως 19, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 14, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 10 έως 20, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα από 9 έως 21 και στην Κρήτη από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες έως δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και ως το πρωί κατά τόπους έως 6 μποφόρ.

Στο νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα με πιθανότητα πρόσκαιρων ασθενών βροχών από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και το μεσημέρι και απόγευμα 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκη θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: meteo.gr

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement