Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Ποιους θα δει την Δευτέρα ο Κ.Πιερρακάκης στη Δυτ.Θεσσαλονίκη

Συναντήσεις με δημάρχους και σύσκεψη στους Αμπελόκηπους

Τη Θεσσαλονίκη θα επισκεφτούν την Δευτέρα, 11 Ιουλίου, ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης και ο Υφυπουργός Θοδωρής Λιβάνιος.

Το πρωί θα μεταβούν στο Διοικητήριο, όπου θα έχουν συνάντηση με τον Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Σταύρο Καλαφάτη και την Διευθύντρια του Γραφείου του  Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου.

Ακολούθως, θα μεταβούν στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης εκεί όπου ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας θα παρουσιάσει την πρόταση για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του δήμου και θα ακολουθήσει επίσκεψη στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα, για την παρουσίαση των νέων ψηφιακών υπηρεσιών που θα είναι διαθέσιμες για Περιφέρειες.

Το απόγευμα οι κύριοι Πιερρακάκης και Λιβάνιος θα επισκεφτούν τον δήμο Ευόσμου Κορδελιού, όπου ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός θα παρουσιάσει την πρόταση του δήμου για τα smart cities.

Θα ακολουθήσει συνάντηση με δήμαρχο Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου και στις 19.30 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη ομιλία του υπουργού και του υφυπουργού σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο Αμπελοκήπων.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement