Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Πολύωρες διακοπές νερού στη δυτική Θεσσαλονίκη

Τα σημεία που θα σημειώνουν προβλήματα υδροδότησης

Πολύωρες διακοπές υδροδότησης θα σημειωθούν σε δύο περιοχές της Δυτικής Θεσσαλονίκης σήμερα Δευτέρα 11 Απριλίου.

Συγκεκριμένα, από τις 8:00 έως τις 13:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού Φ110 σε υφιστάμενο Φ80 στη συμβολή των οδών Ανδρούτσου – Κασσάνδρου του δήμου Κορδελιού-Εύοσμου.

Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στις περιοχές που περικλείονται από τις οδούς 25ης Μαρτίου – Μαιάνδρου – Κασσάνδρου – Μεγάλου Αλεξάνδρου, καθώς και στις παρακείμενες οδούς.

Παράλληλα από τις 8:00 έως τις 14:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες μετατόπισης αγωγού Φ160 στην συμβολή των οδών Ολύμπου – Νίκης, στη δημοτική ενότητα Ευκαρπίας του δήμου Παύλου Μελά. Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς Ολύμπου – Νίκης – Αμυγδαλιές – Ανθοκήπων καθώς και στις παρακείμενες οδούς.

Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν και στις δύο περιπτώσεις κρίνονται, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΥΑΘ, «απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών».

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement