Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Που θα γίνονται rapid test στη δυτική Θεσσαλονίκη

Τα σημεία που θα βρίσκονται τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ για τους δωρεάν ελέγχους

Συνεχίζονται οι δωρεάν έλεγχοι ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου στους δήμους της δυτικής Θεσσαλονίκης από κλιμάκια του ΕΟΔΥ.

Στον δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης θα πραγματοποιηθούν rapid test σε πεζούς σήμερα από 10:00 έως 14:30 στην Πλατεία Κωνσταντίνου Τσομπάνογλου (έμπροσθεν του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Μενεμένης).

Αύριο μονάδες του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στον ισόγειο χώρο του Καραπάντσειου Πολιτιστικού Κέντρου (οδός Μεγ. Αλεξάνδρου 24, Αμπελόκηποι) και την Τετάρτη 12 Μαΐου από 10:00 έως 14:30 στην Πλατεία «Εμμανουήλ Παππά» (συμβολή των οδών Ελευθερίας και 28ης Οκτωβρίου, Αμπελόκηποι).

Δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests) Covid-19 θα πραγματοποιηθούν και στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Συγκεκριμένα:

►τη Δευτέρα 10/5/2021 από τις 10.00πμ έως 3.00μμ στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Ευόσμου

►την Τετάρτη 12/5/2021 από τις 10.00πμ έως 3.00μμ DRIVE THROUGH RAPID TEST μόνο για οδηγούς (από το αυτοκίνητο ή το δίκυκλό τους) στο πάρκο ΜΟΥΣΩΝ, στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου & Μουσών, πίσω από τον υποσταθμό της ΔΕΗ της Μ. Αλεξάνδρου (Η είσοδος των αυτοκινήτων και των δικύκλων θα γίνεται από την οδό Μαρτίου).

►την Παρασκευή 14/5/2021 από τις 10.00πμ έως 3.00μμ στην Πλατεία Ευόσμου

Υπενθυμίζεται για ακόμη μία φορά ότι οι πολίτες που θα προσέλθουν για την εξέταση θα πρέπει να δηλώσουν απαραίτητα το ΑΜΚΑ τους και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου τους (η ενημέρωση θα γίνει με σχετικό μήνυμα που θα σταλεί στο κινητό του πολίτη που εξετάσθηκε).

Θα τηρηθούν απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας κατά της διάδοσης του κορωνοϊού.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement