Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Πρεμιέρα για τις θερινές εκπτώσεις – Μέχρι και 80% στα καταστήματα της Δυτ.Θεσσαλονίκης

Μέχρι πότε θα διαρκέσουν οι θερινές εκπτώσεις

Με μειώσεις τιμών που φτάνουν έως και το 80%, σε μια προσπάθεια να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους καταναλωτές και να «ζεσταθούν» τα ταμεία, ξεκίνησαν από σήμερα, 5 Ιουλίου, οι θερινές εκπτώσεις στα καταστήματα της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Οι μεγαλύτερες προσφορές παρουσιάζονται στα είδη ένδυσης και υπόδησης, με τους επαγγελματίες να προσπαθούν να δελεάσουν με τις χαμηλές τιμές τους πελάτες, ώστε να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους πριν τις καλοκαιρινές διακοπές.

Ωστόσο, η οικονομική δυσπραγία αλλά και η πανδημία του κορωνοϊού αναγκάζει τους επιχειρηματίες να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι αναφορικά με τον τζίρο που θα γίνει την περίοδο των θερινών εκπτώσεων που θα διαρκέσουν έως τις 31 Αυγούστου.

Μιλώντας στο ditika.gr έμποροι δήλωσαν ότι ο κόσμος θα κάνει τις αγορές του αλλά εκτιμούν πως δεν θα είναι τα πράγματα σαν τις προηγούμενες χρονιές.

«Έχουμε εκπτώσεις από 20% μέχρι και 80%, οι παραγγελίες γίνονται πιο πολύ ηλεκτρονικά πλέον και όχι δια ζώσης με αποτέλεσμα να έχω περισσότερη κινητικότητα στο e-shop και όχι στο κατάστημα» ανέφερε καταστηματάρχης με είδη ένδυσης στον Εύοσμο.

‘Αλλος επαγγελματίας που διατηρεί κατάστημα με παπούτσια είπε πως «οι πολίτες ψώνισαν όταν έληξε το λοκντάουν αλλά και τότε είχαμε εκπτώσεις. Στο υπουργείο κατάλαβαν ότι δεν έχουμε κινητικότητα και ανακοίνωσαν τις θερινές εκπτώσεις νωρίτερα για να βγει ο κόσμος να ψωνίσει».

Σύμφωνα με τη νομοθεσία τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν την πρώτη Κυριακή, κατά την έναρξη της χρονικής περιόδου των εκπτώσεων.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement