Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Προτίμησαν Κυριακή στις παραλίες αντί για …εκπτώσεις στη Δ.Θεσσαλονίκη

Υποτονική η κίνηση στα καταστήματα. Αρκετοί επιχειρηματίες επέλεξαν να μην ανοίξουν

Υποτονική ήταν η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα της δυτικής Θεσσαλονίκης που λειτούργησαν σήμερα, Κυριακή, στο πλαίσιο των θερινών εκπτώσεων. Ορισμένοι έμποροι ανέβασαν ρολά με εκπτώσεις που φτάνουν το 50%, ωστόσο όπως αποδείχθηκε οι καταναλωτές φαίνεται πως προτίμησαν μία …βουτιά στις παραλίες.

Ελάχιστοι είναι οι πολίτες που βγήκαν από το πρωί να ψωνίσουν με την κίνηση σύμφωνα με τους καταστηματάρχες να είναι πεσμένη, προφανώς και λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και της φυγής από την πόλη για Σαββατοκύριακο.

«Παρά τις εκπτώσεις που έχουμε, ο κόσμος είναι συγκρατημένος και δεν ανοίγεται πλέον τόσο εύκολα. Παρ’ όλα αυτά είμαστε αισιόδοξοι και θα το παλέψουμε μέχρι τέλους», δήλωσε στο ditika.gr καταστηματάρχης με είδη ένδυσης στον Εύοσμο.

‘Αλλος επαγγελματίας με κατάστημα ένδυσης ανέφερε «δεν έχει γίνει κάτι ιδιαίτερο στην αγορά παρόλο που ανακοινώσαμε τις εκπτώσεις. Από τότε που τελείωσε το λοκντάουν και για δύο μήνες είχε πάρα πολύ κίνηση αλλά πλέον ο κόσμος έχει ψωνίσει πριν από αυτές τις εκπτώσεις».

Πάντως, σημειώνεται πως ήταν προαιρετικό το άνοιγμα των καταστημάτων για σήμερα, Κυριακή, και αρκετοί ήταν οι επιχειρηματίες που επέλεξαν να κρατήσουν τα μαγαζιά τους κλειστά παρά το δικαίωμα λειτουργίας με βάση τον νόμο.

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις που ξεκίνησαν φέτος στις 5 Ιουλίου θα διαρκέσουν μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement