Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Σαουλίδης: «Η σχέση μου με την Θεσσαλονίκη δεν είναι πρόσκαιρη»

«Πιο σημαντική η ευημερία των ανθρώπων από των αριθμών»

«Έχω ψηλά στην ατζέντα τα προβλήματα του τόπου μου, τα βιώνω καθημερινά, γιατί ζώ σε αυτή την πόλη, εργάζομαι σε αυτή την πόλη, μεγαλώνω τα παιδιά μου σε αυτή την πόλη. Η σχέση μου με την Θεσσαλονίκη δεν είναι πρόσκαιρη» τονίζει ο Αντώνης Σαουλίδης, υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Σε συνέντευξή του στο POLITIC.GR και την Έλενα Ιατρίδου επεσήμανε μεταξύ άλλων «η υποψηφιότητά μου με γεμίζει ευθύνη και αυξάνει την υποχρέωσή μου να συνεχίσω να κάνω αυτό που έμαθα από την αυτοδιοίκηση. Να είμαι κοντά στους ανθρώπους, κοντά στα προβλήματά τους, κοντά στις ανάγκες τους. Αυτό έκανα, αυτό θα συνεχίσω να κάνω».

Αναφερόμενος στο πολιτικό προσωπικό της πόλης υποστήριξε πως «κανένας δεν ασχολείται με το πρόβλημα των συγκοινωνιών, του πρασίνου, της έλλειψης ελεύθερων χώρων, της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, της ταυτότητας, να αναδείξει τα πλεονεκτήματα».

«Δεν εμπιστεύονται οι Θεσσαλονικείς τους πολιτικούς. Φαίνεται και από την χαμηλή συμμετοχή. Επικρατεί το όλοι ίδιοι είναι και ότι δεν θα αλλάξει τίποτα αν δεν πάω να ψηφίσω. Αυτό το ποσοστό είναι ικανό να ανατρέψει τις δημοσκοπήσεις και τα εκλογικά αποτελέσματα αν πάει στην κάλπη» τόνισε ο Αντώνης Σαουλίδης.

«Πιο σημαντική η ευημερία των ανθρώπων από των αριθμών»

Ερωτώμενος για το προεκλογικό κλίμα έκανε λόγο για επικίνδυνο λαϊκισμό και οξύτητα σχολιάζοντας πως «τα προβλήματα των πολιτών δεν λύνονται με τοξικότητα. Λύνονται με συγκεκριμένες προτάσεις».

«Δεν υπάρχει διάθεση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του να προστατέψει την πρώτη κατοικία. Δεν έχει διάθεση και πολιτική βούληση να δώσει μια μόνιμη λύση στα ζητήματα του ιδιωτικού χρέους» ανέφερε κληθείς να σχολιάσει την απόφαση του Αρείου Πάγου που ανοίγει το δρόμο για εκατοντάδες χιλιάδες πλειστηριασμούς.

«Είναι πολύ σημαντικό να προστατεύσουμε την κατοικία των ευάλωτων νοικοκυριών και των ανθρώπων που μαστίζονται από την αισχροκέρδεια και την κρίση για να διασφαλίσουμε την κοινωνική ειρήνη. Είναι πολύ πιο σημαντικό η ευημερία των ανθρώπων από την ευημερία των αριθμών» συμπλήρωσε με νόημα υπενθυμίζοντας ότι μόνο με νόμο του ΠΑΣΟΚ υπήρξε η προστασία της πρώτης κατοικίας μέχρι το 2014.

«4 εκατομμύρια ΑΦΜ είναι χρεωμένα. Είτε στην εφορία είτε στον ΕΦΚΑ είτε οπουδήποτε αλλού. Δεν γίνεται να διαιωνίζεται αυτό το καθεστώς της υπερχρέωσης» πρόσθεσε.

Ερωτώμενος δε για τα μετεκλογικά κυβερνητικά σενάρια κάλεσε τον ελληνικό λαό να δώσει ισχυρή εντολή στο ΠΑΣΟΚ για την σταθερότητα και την εθνική ασφάλεια της χώρας.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement